Opskrift på jødekager
(40 stk.)
250 g mel
100 g sukker
150 g smør
2 æggeblommer
1 æggehvide
1 spsk. sukker
2 tsk. kanel
25 g mandelsplitter
Hent opskriften på luksus jødekager
Fremgangsmåde til jødekager
Bland mel og sukker og hak smørret ud heri. Tilsæt æggeblommerne og saml dejen. Tril dejen til en 6 cm tyk pølse og læg den på køl i mindst 1 time. Skær pølsen i 2 mm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med æggehvide, drys med en blanding af sukker og kanel og tryk et par mandelsplitter fast i kagerne. Bag kagerne ved 200° i 6-8 min. og lad dem afkøle på en bagerist.
Opskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pebernødder
Saltkager
Marcipanroulade med hindbærtrøffel
Skønne småkager i massevis
Skønne småkager




Nøddepleskner
Sprøde kager helt uden mel, men med masser af nødder, der holder sammen på dejen
Find opskriften her...














Klejner og pebernødder
Klassisk julebag, der vækker glæde hos store og små
Find opskrifterne her...

















