Det skal du bruge til kokos-æblekage:
400 g hvedemel
300 g sukker
2 tsk. bagepulver
300 g smør
100 g kokosmel
3 store æg
Ca. 6 syrlige æbler
Sukker
Kanel
Prøv også: Æblekage med marzipan og kokos
Sådan laver du kagen
Bland mel, sukker og bagepulver.
Smuldr smørret i melet eller brug en foodprocessor.
Rør kokosmel og æg i.
Kom dejen i en beklædt bradepande på 25 x 35 cm.
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både.
Stik dem tæt ned i dejen og drys med sukker og kanel.
Bag kagen nederst i ovnen ved 200º i ca. 40 min., tjek med en kødnål, om den er gennembagt.
Servér evt. lidt is eller flødeskum til kagen.
Prøv også disse små hapsere: Kokos-makroner med tobleronecreme