Opskrifter

Kolde kokoskys

Onsdag, 10. februar 2010af Redaktion
Lækker og romantisk dessert

(6 stk.)

1½ æggehvide
60 g flormelis
2 æggeblommer
½ stang vanilje
½ dl revet kokos
4 dl kokosmælk(1 dåse)
50 g mørk chokolade
1 dl piskefløde




Pisk æggehviden stiv, tilsæt halvdelen af flormelissen og pisk den sej. Pisk æggeblommerne lyse og skummende med resten af flormelissen og vaniljekornene. Rør revet kokos i æggesnapsen sammen med kokosmælken og vend den stiftpiskede hvide i. Hæld kokoscremen i en fryseform og stil den i fryseren 3 timer. Tag cremen ud og pisk den igennem. Kom cremen i 6 små silikone-muffinsforme eller i små kokotter og stil dem tilbage i fryseren i mindst 2 timer. Smelt chokoladen sammen med fløden og pisk den jævn. Server de kolde kokoskys med den varme chokoladesovs over.

Opskrift: Kristina Marckmann


Flere valentines-opskrifter...
Pizzahjerter
Valentines-smoothies
Blødende hjerte med vaniljeis
Kakaokys