Opskrifter

Marcipan-chokoladekage

Fredag, 25. marts 2011af Redaktion
Skøn kage der dekoreres med masser af frisk frugt

(8 pers.)

200 g mørk chokolade, 56%
100 g sukker
4 æggehvider
100 g sukker
4 æggeblommer
200 g Odense Bagemarcipan
75 g hvedemel
Flormelis
Frisk frugt

Chokoladen hakkes fint og smeltes med sukker i en skål over vandbad. Æggehvider og sukker piskes op. Æggeblommer og de piskede æggehvider røres i den smeltede chokolade, og til sidst vendes revet marcipan og hvedemel i chokolademassen.
Chokolademassen hældes i en smurt randform og bages ved 180° i 30-35 min. Chokoladekagen vendes ud af formen, når den er afkølet. Kagen drysses med flormelis og dekoreres med masser af frisk frugt.

Madopskrift: Odense Marcipan


Find flere opskrifter her...
Chokoladebrownie med cappuccinocreme
Trippelchokoladekage
Små chokoladetærter med pekannødder

Find flere chokoladefristelser her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop