Opskrifter

Marcipanbrød med Baileys og pistacie

Lørdag, 1. december 2012af Redaktion
Lækker smagsprøve på tillægget Julebag og knas, der fås med Familie Journal i uge 49 - 32 sider med lækre julegodter

Ingredienser til marcipanbrød med Baileys og pistacie

400 g rå marcipan 1½ dl piskefløde
100 g mørk chokolade
1 dl Baileys
200 g pistaciemasse
200 g mørk chokolade til overtræk

Pynt
Pistacienødder og guldstøv

ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?

Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook

Sådan gør du
Kog chokolade, Baileys og fløde til kogepunktet, lad det blive tæt og tag det af varmen. Stil det køligt. Når det kan røres til en glat blank masse, er det klar. Rul marcipanen ud i et felt på ca 15 x 30 cm. Smør pistaciemassen på og smør cremen ovenpå. Rul sammen som en roulade. Skær rullen i to og dyp dem i chokolade og pynt med pistacienødder.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

I gang med julekonfekten

Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...

Lav konfekt og knas til jul