Opskrifter

Nøddehorn

Søndag, 4. november 2012af Redaktion
Der skal ikke mange ingredienser i nøddehornene, der smager skønt til en god kop kaffe!

(8 stk.)

Ingredienser til nøddehorn

300 g rå marcipan
60 g flormelis
1 æggehvide
40 g hasselnøddeflager
50 g mørk chokolade

Sådan gør du
Ælt marcipan, flormelis og æggehvide sammen og del massen i 8 stykker. Tril stykkerne til 2 cm tykke pølser og tryk dem ned i hasselnøddefladerne, så de hænger ved. Form pølserne til horn, sæt dem på en plade med bagepapir og bag dem ved 220° i 8 min., til de er gyldne. Lad hornene køle og smelt chokoladen over vandbad. Dyp enderne i chokoladen og stil dem køligt, til chokoladen har sat sig.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Flere opskrifter...
Karameltrekanter
Gåsebryst

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop


Flere fristende og flotte konditorkager - som vi kender dem fra bageren...