Opskrifter

Popcake badeænder

Onsdag, 8. juni 2011af Redaktion
Sjove godbidder på pinde

Ingredienser til popcake-ænder


½ portion grundmasse (få opskrift på grundmasse her)
300 g gul candy melts
15 stk. tørrede papaja
15 pinde
30 sukkerkugler til øjne

Sådan gør du
Vej grundmassen af i 15 portioner a 5 g og 15 portioner a 15 g. Tril de små portioner til kugler og de store til æg.

Form en halespids på hver af de store og stil den formede grundmasse på køl i mindst et par timer.

Smelt den gule chokolade over vandbad eller i mikroovn som beskrevet på posen og skær papajastykkerne til, så de ligner næb. Dyp de små kugler i chokoladen og sæt dem som hoveder på de store. Dyp 1 cm af pindene i chokoladen og sæt kagerne på.

Dyp nu hele kagen i den gule chokolade og lad den dryppe lidt af, mens du holder den over skålen.
Pynt ænderne med to sukkerkugler som øjne og et papajastykke som næb, mens overtrækket endnu er vådt, og lad kagen tørre.

Opskrift: Kristina Marckmann


Klik her og få en vejledning i hvordan du laver popcakes...

Se også opskrifter på...


Popcake hjerter


Popcake muffins og
gaver













Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop