Opskrifter

Roulade med chokoladesmørcreme

Lørdag, 18. december 2010af Redaktion
Skøn roulade til aftenhyggen

20 min. + 1 time til afkøling

3 æg
225 g sukker
100 g kokosmel
50 g kartoffelmel
1½ tsk. bagepulver
2 spsk. sukker
100 g smeltet chokolade
4 pasteuriserede æggeblommer
60 g flormelis
100 g blødt smør
Revet skal af 1 usprøjtet lime
1 spsk. kakao

Pisk æggene luftige med sukkeret og rør kokos, sigtet kartoffelmel og bagepulver i. Hæld dejen i bagepapirbeklædt form på 30 x 40 cm og bag den ved 200° i 12 min. Drys sukker på et stykke bagepapir, vend kagen ud herpå og lad den afkøle under et fugtigt, opvredet klæde. Smelt chokoladen og rør æggeblommerne med flormelis og smør. Tilsæt chokolade og limeskal og rør cremen godt igennem. Smør smørcremen over den kolde kage og rul den stramt sammen. Sigt kakaoen over rouladen og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Roulade med chokoladefyld
Hurtige kaffehorn
Marcipanroulade med hindbærtrøffel



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop