Saltkager

Nemme, søde og sprøde kager, der er lidt salt i eftersmagen
Af
af Redaktion

(160 stk.)

200 g smør
200 g sukker
400 g mel
1½ spsk. sirup
1 tsk. salt
1 tsk. natron
1-2 spsk. koldt vand

TIP

Dejen kan ligge adskillige dage i køleskab eller fryses

Kom ingredienserne i foodprocessor og kør, til dejen begynder at hænge sammen. Saml dejen og tril den i 2 tykke pølser. Læg dem i køleskab, til de er skærbare. Skær dem i tynde skiver og bag ved 200° på øverste rille ca. 6 min.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Prøv mere sødt til den hyggelige juletid...
Gløgg på flere måder og Æble-gærtærte
Kandiserede æbler
Peberkagehus

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.