Nem stikkelsbærtrifli med knuste makroner

En lækker og sommerlig dessert, som alle i familien vil kunne lide. Desserten er let at lave og smager himmelsk.
Af
Af Christine Bille Nielsen og All Over Media. Foto: Carina Krüger.
Stikkelsbærtrifli med makroner og youghurt.
15 min
4 personer
Stikkelsbærkompot
250 g stikkelsbær
1 dl konc. hyldeblomstdrik
1 dl sukker
Yoghurt-creme
400 g græsk yoghurt 2%
½ vaniljestang
2 spsk konc. hyldeblomstdrik
½ dl flormelis
Pynt
8 små makroner
6 brændte mandler

Fremgangsmåde

  1. Bring langsomt stikkelsbær, hyldeblomstdrik og sukker i kog og lad det simre i ca. 10 min., til bærrene er møre.
  2. Rør yoghurten med vaniljekorn, hyldeblomstdrik og flormelis.
  3. Fordel stikkelsbærkompotten i to glas med letknuste makroner.
  4. Anret cremen hen over og pynt med hakkede, brændte mandler.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.