Opskrifter

Stikkelsbærtrifli med makroner

Lørdag, 24. august 2019Af Christine Bille Nielsen og All Over Media. Foto: Carina Krüger.Foto: Carina Krüger.
En lækker og sommerlig dessert, som alle i familien vil kunne lide. Desserten er let at lave og smager himmelsk.

Ingredienser til stikkelsbærtrifli med makroner:

(3-4 pers.)

  • 250 g stikkelsbær
  • 1 dl konc.
  • hyldeblomstdrik
  • 1 dl sukker
  • 400 g græsk
  • yoghurt 2%
  • ½ vaniljestang
  • 2 spsk konc.
  • hyldeblomstdrik
  • ½ dl flormelis
  • 8 små makroner
  • 6 brændte mandler

Prøv også: Stikkelsbær med marengs og sprød fillotop

Fremgangsmåde:

Bring langsomt stikkelsbær, hyldeblomstdrik og sukker i kog og lad det simre i ca. 10 min., til bærrene er møre. Rør yoghurten med vaniljekorn, hyldeblomstdrik og flormelis. Fordel stikkelsbærkompotten i to glas med letknuste makroner.

Anret cremen hen over og pynt med hakkede, brændte mandler.

Prøv også: Sommertærter med bær og limecreme