Opskrift på Vagns appelsinkage
250 g smør
250 g sukker
3 æg
250 g mel
2 appelsiner
½ citron
100 g sukker
Kandiseret appelsinskal
Få også opskriften: Appelsinkage med bær
Fremgangsmåde til appelsinkagen
Rør smør og sukker blødt og pisk æggene i et ad gangen. Rør melet i og kom dejen i en smurt sandkageform og bag kagen ved 175° i 60 min.
Kog saften fra appelsiner og citronen op med sukkeret, til sukkeret er smeltet og tag det af varmen. Hæld den lune appelsinsirup over kagen lidt ad gangen, mens den stadig er varm og stil den på køl til dagen efter.
Pynt kagen med kandiseret appelsinskal og servér.
Find andre lækre kager i vores galleri nedenfor!
Lav flotte lagkager








Fødselsdagslagkage
En klassisk lagkage med jordbær, flødeskum og chokolade - se opskriften her...




Islagkage med blåbær og chokoladeis
Lagkagen til de varme sommerdage med dejlige blåbær - se opskriften her...




Frossen jordbær-chokolade vacherin
Lagkage med jordbær, is og marengsbunde - se opskriften her...


Sommerlagkage med kirsebær
Dejlig kage til en varm sommer med kirsebær - se opskriften her...


Lagkage med banan og chokolade
Dejlig lagkage med banan og luftig bund - se opskriften her...








Nødde-brombærlagkage
En sød lagkage med lagkagebund af hasselnødder toppet med brombær - se opskriften her...


Nøddekage med chokoladecreme og jordbærskum
En lagkage som dufter lidt af jul - og jordbær - se opskriften her...


Rugbrødslagkage med bær
Lagkagebund af rugbrød bliver til en skøn lagkage som denne - se opskriften her...


Relaterede artikler