Agurkerelish

2 agurker1 spsk. olivenolie1 lille løg1 fed hvidløg ¼ tsk. chilipulver 1½ dl lys vineddike75 g sukker ½ tsk. saltRiv agurkerne groft og pres vandet
Af
af Redaktion

2 agurker
1 spsk. olivenolie
1 lille løg
1 fed hvidløg
¼ tsk. chilipulver
1½ dl lys vineddike
75 g sukker
½ tsk. salt


Riv agurkerne groft og pres vandet af dem. Pil og hak løg og hvidløg og svits det sammen med chili i olie ved jævn varme, uden at det tager farve. Tilsæt vineddike, sukker og salt og varm det op. Tilsæt agurk og bland det godt. Lad det simre 10 min. under låg. Hæld relishen i et skoldet glas og luk det.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Agurkerelish smager
godt til burgertatar




Prøv også...
Ærtepesto
Rød salsa

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.