Appelsin-ingefær marmelade

50-75 g frisk ingefær1 usprøjtet appelsin5 dl vand500 g syltesukkerSkræl ingefæren og skær den i tern. Miks dem i hurtighakker med 1 dl af vandet. Riv
Af
af Redaktion

50-75 g frisk ingefær
1 usprøjtet appelsin
5 dl vand
500 g syltesukker

Skræl ingefæren og skær den i tern. Miks dem i hurtighakker med 1 dl af vandet. Riv appelsinskallen og pres saften. Kom ingefær, appelsinskal og saft samt resten af vandet i en gryde. Kog det 3 min. og rør sukkeret i. Kog 5 min. og skum overfladen. Tag gryden fra varmen og lad det stå 15 min., inden marmeladen hældes på skoldede glas. Opbevares køligt.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen



Mere marmelade her...
Citronmarmelade
Solbærgelemarmelade

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.