Opskrifter

Arabiske rispakker

Tirsdag, 28. februar 2012af Redaktion
Små fine pakker, der kan spises med fingrene

100 g ris
50 g spsk. mandler
30 g lyse rosiner
30 g tørrede tranebær
150 g hakket oksekød
1 løg i tern
3 tsk. 7-krydderier (find opskriften her)
2 tsk. salt
2 spsk. olie
1 pk. filodej
2 spsk. smeltede smør

Skyl risene og kog dem i 2 dl vand i 10 min. Hak mandlerne groft og rist dem i lidt olie på en varm pande i et par min. Tilsæt tranebær og rosiner, lad dem blive varmet godt igennem og stil dem til side. Brun oksekødet i resten af olien sammen med løg og 7-krydderier. Smag til med salt og bland med ris, mandler, rosiner og tranebær. Skær filodejen ud i stykker på 10 x 20 cm og kom en skefuld fyld på. Pensl med smør og fold dejen som en trekant om fyldet, så enderne lukkes. Læg pakkerne på en bageplade, pensl med smør og bag pakkerne ved 215° i 15 min.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Find flere opskrifter her...
Majskager med røget laks og cremefraiche
Wraps med laks
Indiske bhajis med raita










Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop