Majskager med røget laks og cremefraiche
35 g majsmel
35 g mel
140 g majskerner
2 æg
½ dl mælk
2 spsk. smeltet smør
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Smør til stegning
50 g friséesalat
150 g røget laks i tern
1 bdt. purløg
Bland majsmel, mel, majskerner, æg, mælk, smør, salt og peber og rør det til en glat dej. Bag dejen i smørret som små pandekager og lad dem køle helt af. Anret pandekagerne med salat, laksetern og klippet purløg og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FIN DÅSE MED RETROMOTIV
Flot metaldåse til te, kaffe mm. i flot retrostil, der uden tvivl vil pynte på køkkenbordet.
Dåsen koster 69 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Appetitvækkere
Bruschetta med grønkål og mozzarella
Gulerodsruller med blue cheese creme
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)