Opskrifter

Campari mojito

Lørdag, 20. august 2011af Redaktion
En skøn aperitif til lune sommerdage

Campari er en skøn aperitif til lune sommerdage. Italienerne drikker den med isterninger og danskvand, nogle vælger appelsinjuice eller tonic. Den populære mojito bliver også lækker og frisk med Campari.

Til 1 glas bruges
4 cl Campari
1-2 spsk. rørsukker
½ lime delt i små både
8 mynteblade
2 cl dansk vand
Knust is

Knus sukker, lime og mynte i et højt glas og hæld Campari i. Bland det og kom dansk vand og is i. Pynt med lime og mynte.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FINE PORCELÆNSKRUS

Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Iste med kolde druer
Jordbærcampari
Romtopf



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop