Opskrifter

Croque monsieur på pande

Lørdag, 5. februar 2011af Redaktion
Hurtig og sprød middagsmad med salat til, nem natmad efter biografen og godt til brunch og søndagsfrokost

(2 pers.)

4 skiver groft sandwichbrød
15-20 g blødt smør
2 tsk. dijon-sennep
2 skiver (på størrelse med brødet) røget, kogt skinke uden fedtkant
4 gode skiver samsø, emmentaler el. danbo

Tilbehør
Grøn salat

TIP

I mangel af en ovn kan smørret på brødet udelades. I stedet steges de på en pande i smør på begge sider, til osten begynder at smelte.

Smør brødet med et tyndt lag smør og sennep og tryk skiverne sammen med skinke. Gratiner i ovnen ved 225° 8-10 min., til osten begynder at smelte.


Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
French toast
Pariserbøf
Ovnbagt toast med parmaskinke, tomater og mozzarella




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop