Opskrifter

Edamame bønner

Lørdag, 29. oktober 2011af Redaktion
Edamame er de sunde, grønne sojabønner – man spiser kun bønnerne og ikke bælgen. Bønnerne egner sig rigtigt godt som snack i madpakken, men er også super som appetitvækker sammen med en kold øl

400 g edamame bønner i bælg (friske eller køleskabsoptøede)
2 spsk. salt
1 l vand
1 spsk. salt

Skyl bønnerne, skær de grove stilkender af og lad dem afdryppe. Kom bønnerne i en skål, drys med salt og gnid saltet ind i bønnerne. Bring vandet i kog med saltet, tilsæt bønnerne og lad dem koge i 3-4 min. Hæld vandet fra og server bønnerne lune eller kolde drysset med lidt flagesalt.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Marinerede bønner
Pikante løg og syltede bønner
Wasabi-knapper




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop