(6 pers.)
6 store fiskefileter
1 æg
1 dl hvedemel
Salt og peber
2 dl rasp
50 g smør
Remouladesovs
½ dl mayonnaise
1 dl cremefraiche
½ tsk. karry
1 spsk. hakkede kapers
2-3 hakkede cornichoner
Lidt hakket persille
Salt og peber
Alle ingredienser til remouladesovsen røres sammen i en serveringsskål og smages til. Fisken vendes i mel med salt og peber, så i sammenpisket æg og så i rasp og steges i gyldent smør, til overfladen er sprød. Kan gøres i god tid (opbevares koldt) og lunes i ovnen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr.
Find flere opskrifter her...
Karrysild
Æg med karrysalat og rejer
Stjerneskud
Find inspiration til påskebordet her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop