Forårssalat med stenbiderrogn

En skøn, blandet forårssalat
Af
af Redaktion

(4 pers.)

200 g små, kogte kartofler, gerne nye
150 g babyspinat
150 g stenbiderrogn
2-3 spsk. ekstra jomfru olivenolie
Salt og peber fra kværnen

Kørvelcreme
100 g mager cremefraiche
2 spsk. hakket kørvel
Salt, peber

Skær kartoflerne i skiver. Skyl spinaten og lad den dryppe tør. Har spinaten grove stilke, fjernes de. Anret kartoffelskiver og spinat på 4 tallerkner. Læg stenbiderrogn på hver og dryp olivenolie over spinaten. Krydres med salt og peber. Rør cremefraiche med kørvel og smag til med salt og peber. Kom det i 4 små eller 1 lidt større skål og server det til salaten.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SMUKKE TALLERKENER

Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Æggereder
Stenbiderrognmousse med avocado
Lyssej med asparges og stenbiderrogn







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.