Glarmestersild uden sukker

Til en skøn sildemad
Af
af Redaktion

(6-8 pers.)

4 udvandede spegesildfileter
1 stykke peberrod
2 små gulerødder
2 rødløg
2 tynde porrer
2 tsk. allehånde
2 tsk. sennepskorn
2 laurbærblade

Lage
3 dl eddike
1½ dl vand
1½ dl Hermesetas Drys-Let

Udvand spegesildene i koldt vand 8-12 timer. Tør sildefileterne i køkkenrulle og skær dem i passende stykker. Giv lagen et opkog og lad den køle af. Tilsæt allehånde, sennepskorn og laurbærblade. Læg sildefileterne lagvis med de skivede gulerødder, porrer, peberrod og løg i et glas. Hæld den kolde lage over og lad sildene trække et par døgn i køleskab.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SØDE HJERTEMUFFINS TIL VALENTINSDAG

De pink muffinforme er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Rødløgskompot med æble
Blinis med marineret torsk og tapenade
Lakseruller med citruoncreme











Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.