Smagfulde lakseruller med citroncreme på piskefløde
Disse lækre lakseruller er fyldt med en skøn, hjemmelavet citroncreme på piskefløde, citronsaft og purløg. Servér som en let snack eller forret.
Af
Af: af Anne Skovgaard-Petersen

Smagfulde lakseruller med citroncreme på piskefløde
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
15 min
4 personer
Lakseruller med fyld
4 pæne store el. 8 mindre skiver røget laks
150 g meget frisk, fersk laksefilet
1 lille stk. rodselleri på ca. 100 g
3 spsk. creme fraiche 38 %
1-2 spsk. klippet purløg
Salt og peber
Citroncreme
1 dl piskefløde
1 spsk. citronsaft
Purløg
Fremgangsmåde
OBS: Fyldet kan ikke laves med en mager creme fraiche, da det vil blive for tyndt og løbe ud af rullerne.
- Skræl sellerien, riv den på den fine side af råkostjernet og bland den med lidt citronsaft.
- Hak den ferske laks groft med en kniv og bland den i en skål med selleri, creme fraiche, salt, peber og purløg.
- Læg en skefuld laksefars midt på hver skive røget laks og rul den sammen.
- Citroncreme Pisk fløden godt halvstiv med citronsaft og purløg.
- Anret 1 hel eller 2 halve lakseruller til hver sammen med lidt citroncreme og godt brød.

Forretter & Tilbehør
Nemme lakseruller med avocadocreme og stenbiderrogn

Forretter & Tilbehør
Skøn lakseroulade med spinat og flødeost
Annonce








