Græskarmarmelade med appelsiner, æbler og ingefær
Lige nu bugner butikkerne af græskar, og du kan bruge kødet til at lave lækker marmelade
Af
af Redaktion

Foto: Aarstiderne
Annonce
Ingredienser til græskarmarmelade med æble og ingefær
1 kg skrællede græskar
2 madæbler
2 usprøjtede appelsiner
1 dl vand
1 spsk. friskhakket ingefær el. 2 tsk. stødt ingefær
300 g syltesukker
- Fremgangsmåde til græskarmarmelade
- Fjern kernerne og skær græskarkødet i små tern.
- Skræl æblerne og skær dem i lidt større tern.
- Kom græskar, æbler, appelsinsaft, fintreven appelsinskal og vand i en gryde og bring det langsomt i kog.
- Kog ca. 20 min. under jævnlig omrøring, så marmeladen ikke brænder på.
- Tilsæt ingefær og syltesukker og kog videre 10 min.
- Skum marmeladen og hæld den i skoldede glas.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Annonce






