Opskrifter

Gratineret rejemad

Søndag, 20. november 2011af Redaktion
Hurtigt og nemt til forret og frokost

For nogle år siden gratinerede vi vores mad med lige dele mayonnaise og æggehvider. I dag går vi den anden vej og bruger piskede æggehvider med en smule mayonnaise og sparer kalorier.

Pisk 1 æggehvide stiv med lidt salt, bland 1 spsk. mayonnaise, ca. 75 g rejer, lidt paprika og snittet dild i, og læg blandingen på 2 stk. brød. Gratiner højt oppe i ovnen ved 250° 3-4 min. og spis dem nylavede.
Tip: Forfald ikke til kalorielet mayonnaise, den indeholder for meget vand.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Find flere opskrifter her...
Rejer escabeche
Kartoffelcreme med rejer
Pitabrød med marinerede rejer

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop