Opskrifter

Grillede kartofler med laksetatar

Onsdag, 20. juni 2012af Redaktion
Delikate kartofler

(6 pers.)

18 nye kartofler i mellemstørrelse
75 g røget laks
75 g rå laks
½ bundt dild
3 spsk. cremefraiche 38%
Salt og peber
½ usprøjtet citron

Kog kartoflerne i 12 min. Halver dem på langs. Læg dem på alufolie og grill dem, til skalsiden tager farve. Hak imens laksen med dild, cremefraiche, citronskal, salt og peber. Læg en skefuld på hver kartoffel og server lun.

Tip: Server retten sammen med grillede lammekoteletter med gremolata

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mad til midsommerens fester...


Crostini med gor-
gonzola og figner

Spansk tunsalat

Sprød mozzarella

Kyllingevinger med
kant

Kaffe-Bailey iskage












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop