Opskrifter

Grillet forårssalat

Fredag, 8. april 2011af Redaktion
En superskøn frokost, der både mætter og har masser af smag

200 g små gulerødder
1 bdt. asparges
1 bdt. forårsløg
100 g slikærter
Revet skal af ½ usprøjtet citron
1 spsk. citronsaft
2 spsk. rapsolie
½ tsk. salt
1 knsp. peber
100 g blandede spæde blade

Rengør gulerødder, asparges, forårsløg og ærter og grill dem et par min. på hver side på en grillpande ved middelhøj varme, så de stadig er sprøde. Bland citronskal, saft, olie, salt og peber og vend de grillede grønsager heri. Skyl salatbladene, anret dem med grønsagerne over og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SUPERFLOT BRØDBOKS

Brødboks i superflot 50-retrostil fra Ib Laursen der holder dit brød frisk og appetitteligt.
Klik her for at købe den fine boks i shoppen...

Find flere opskrifter her...
Amerikansk salattallerken
Salat med tun og rabarber
Agurkesalat





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop