Opskrifter

Hakket broccoli med æg og skinke

Lørdag, 17. marts 2012af Redaktion
Serveres som en skøn frokostanretning eller forret

(4 pers.)

1 buket broccoli, ca. 300 g
1 lille løg
1 æble
½ dl god olivenolie, gerne krydret
Salt og peber

Tilbehør
4 friske, kolde æg
1 spsk. eddike
1 tsk. salt
4 skiver koldrøget skinke

Skyl og bræk broccolien i små buketter. Skræl stilkene og skær dem i mindre stykker. Miks broccolien fint i en foodprocessor. Pil og hak løget fint. Riv æblet fint. Bland broccoli, løg og æble med olie, salt og peber.

Tilbehør
: Kog 2 l vand, eddike og salt op i en gryde. Knæk et æg ad gangen i en kop og lad det glide ned i vandet. Vandet skal kun syde, der må gerne være lidt rotation i vandkanten. Lad æggene simre 4 min. og tag dem op med hulske. Krydr æggene med salt og kværnet peber. Læg broccolien portionsvis eller på et fad sammen med skinke og æg.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SJOV MED FORME

Søde pandeforme, der er perfekte til påske. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Broccolisalat med strimlet stilk
Rodsalat
Broccolisalat med sursød dressing








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop