Hønsesalat

En skøn og traditionel ret
Af
af Redaktion

(6 pers.)

300 g kogt hønsekød
200 g rensede, grønne asparges
50 g fintsnittet radise
100 g finthakket agurk
½ bakke karse, klippet
¼ bundt purløg, klippet
1 dl rygeost (mindst 10% eller mere)
1 dl cremefraiche 18%
Salt og peber

Tilbehør
Syltede agurker

Rens aspargesene og blancher dem i 1 min. og skær dem i skrå stykker. Bland herefter alle ingredienserne, rør dressingen og smag til, når det hele er blandet. Serveres med små, syltede agurker til. Spises med rugbrød eller nyristet landbrød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Æg med karrysalat og rejer
Lakseruller med avocadocreme og kaviar
Stenbiderrognmousse med avocado


Gode idéer til påskebordet her...



Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.