Jordskokker med stenbiderrogn

Stenbiderrogn er tegn på, at foråret er på trapperne. I de øvrige skandinaviske lande spises andre former for rogn, men stenbiderrogn hører til i vores farvande. Vi spiser den på brød og blinis, men den er også god med grønsager
Af
af Redaktion

(4 pers.)

400 g jordskokker
200 g renset stenbiderrogn
1 lille rødløg
3-4 spsk. cremefraiche
Kørvel el. dild

Skræl jordskokkerne, skær dem i ½ cm tykke skiver og læg dem i en gryde med lidt vand, ½ tsk. salt og 1 spsk. citronsaft. Kog dem 3-4 min., til de er møre med lidt bid og lad dem dryppe af i en sigte. Anret skiverne portionsvis med rogn, hakket rødløg, cremefraiche og kørvel eller dild.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere stenbiderrogn...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.