(6 pers.)
Det skal du bruge til krabbe med blomkål og avocadocreme:
400 g krabbekød, frost el.dåse
Salt og peber
1 nip chili
5 kviste dild
3 spsk. mayonnaise
200 g blomkål (renset vægt)
3 avocadoer
3 spsk. tyk græsk yoghurt
1 usprøjtet citron
2 kviste dild
Tilbehør:
Ristet brød
Sådan laver du krabbe med blomkål og avocadocreme
Dræn krabbekødet for væde og pluk det i små stykker.
Rør det med salt, peber, chili, plukket dild og mayonnaise.
Hak blomkålen meget fint og rør den i krabbesalaten.
Anret den i form af et rør eller i ens høje glas. Skræl avocadoerne og udsten dem.
Mos kødet helt glat med yoghurt og lidt citronskal.
Smør puréen over krabbesalaten og pynt med dild.
Servér med ristet brød.