Krydrede paneringer

Prøv at variere paneringerne til fiskefiletterne, så de får en mere spændende krydring
Af
af Redaktion

Tynde fileter foldes over inden paneringen. Stegetiden på øverste rille i ovnen i et smurt ildfast fad er 10-15 min. ved 200° afhængig af fiskens tykkelse.

Sennepspanering
3 spsk. dijonsennep
2 spsk. rasp
Salt
Smeltet smør


Smør sennep på fileterne og kom rasp og salt over. Dryp med smør og steg dem i ovnen.



Frøpanering
1 æg
½ dl græskarkerner
½ dl solsikkekerner
½ dl sesamfrø
Salt og peber


Pisk ægget sammen. Hak græskarkerner og solsikkekerner og bland dem med sesamfrø, salt og peber. Vend fileterne i æg og dernæst i frøblandingen og steg dem som ovenfor.



Appelsinpanering
1 usprøjtet appelsin
1 lille rød chili
4 skiver hvidt brød uden skorpe
1 lille bdt. persille
2 spsk. olivenolie
1 tsk. salt


Riv appelsinskallen. Udkern chilien og hak den groft. Kom brød, persille og chili i foodprocessor og lad den køre, til det er finthakket (kan også gøres med stavblender). Hæld det i en skål og tilsæt olie, appelsinskal og salt. Pres paneringen ned i fileterne og læg dem ved siden af hinanden i et ildfast fad eller en bradepande.


Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen



Også værd at prøve...
Sødstærke mandler
Marinerede gulerødder

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.