Sødstærke mandler

Mandlerne er nemme at lave og har en god og spændende blanding af sødme, salt og hotte krydderier
Af
af Redaktion

(4 pers.)

100 g mandler (skal ikke smuttes)
½ spsk. flagesalt
1 spsk. paprika
½ tsk. cayennepeber
1 spsk. flormelis

Rist mandlerne på en tør, hed stegepande, ryst den jævnligt. Tilsæt salt og krydderier og rist det med i 1 min. Tag panden fra varmen og vend flormelis i mandlerne. Lad mandlerne køle af på panden, inden de hældes i en skål.

TIP

Mandlerne kan holde sig en uges tid i en skål uden tildækning.





Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen




Mere med mandler? Se her...
Italienske mandler
Tærte med hindbær og mandler

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.