Opskrifter

Laksesalat

Fredag, 5. november 2010af Redaktion
Salaten her er velegnet både som frokostret eller i en mindre udgave som forret til en god middag. Sødmen fra æblet og syren fra citronen fungerer godt sammen med den fede laks

(4 pers.)

200 g røget laks
1 bdt. dild
2 stængler bladselleri
1 æble
1 spsk. citronsaft
½ tsk. friskkværnet peber
4 skiver brød
1 spsk. wasabi (japansk peberrodspasta)


Skær laksen ud i små tern og bland den med klippet dild og bladselleri skåret i tern. Skær æblet i små tern og bland dem med citronsaften. Vend æbleternene i laksen og krydr salaten med peber. Rist brødet, smør det med wasabi og fordel laksesalaten over brødet.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere retter her...
Laks og grønt
Lun, krydret laks med ris
Fisk med grønt og ris