Nemme spinatpandekager med laks og cremet dressing
Disse lækre og farverige spinatpandekager med cremet fyld og frisk laks smager simpelthen himmelsk! Lav dem til aftensmad, eller tag dem med i madpakken.
Af
Af Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen

30 min
4 personer
Spinatpandekager
125 g frisk spinat
3 dl mælk
3 æg
60 g hvedemel
60 g fuldkornshvedemel
1/4 tsk. salt
15 g smør til stegning
Fyld
2 modne avocadoer
2 forårsløg
2 håndfulde blandet grøn salat
1 håndfuld frisk dild
200 g røget laks
Dressing
100 g flødeost naturel
100 g cremefraiche 18 %
½ citron
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Spinatpandekager Skyl spinaten, og blend den med mælk, æg, hvedemel, fuldkornshvedemel og salt.
- Smelt smørret på en stor pande, og steg pandekagerne.
- Fyld Halvér avocadoerne, pil skrællen af, og skær dem i skiver.
- Skyl og snit forårsløg.
- Skyl og pluk salat og dild.
- Dressing Pisk flødeost og cremefraiche sammen i en skål, og smag dressingen til med citronsaft, dijonsennep, salt og peber.
- Servering Anret pandekagerne på en tallerken, og fordel laks, grønt og dressing i dem.

Hovedretter
Pandekagesandwich med kyllingestrimler og frisk spinat

Dessert & Kage