Nemme spinatpandekager med laks og cremet dressing

Disse lækre og farverige spinatpandekager med cremet fyld og frisk laks smager simpelthen himmelsk! Lav dem til aftensmad, eller tag dem med i madpakken.
Af
Af Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen
Spinatpandekager med laks
30 min
4 personer
Spinatpandekager
125 g frisk spinat
3 dl mælk
3 æg
60 g hvedemel
60 g fuldkornshvedemel
1/4 tsk. salt
15 g smør til stegning
Fyld
2 modne avocadoer
2 forårsløg
2 håndfulde blandet grøn salat
1 håndfuld frisk dild
200 g røget laks
Dressing
100 g flødeost naturel
100 g cremefraiche 18 %
½ citron
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Spinatpandekager Skyl spinaten, og blend den med mælk, æg, hvedemel, fuldkornshvedemel og salt.
  2. Smelt smørret på en stor pande, og steg pandekagerne.
  3. Fyld Halvér avocadoerne, pil skrællen af, og skær dem i skiver.
  4. Skyl og snit forårsløg.
  5. Skyl og pluk salat og dild.
  6. Dressing Pisk flødeost og cremefraiche sammen i en skål, og smag dressingen til med citronsaft, dijonsennep, salt og peber.
  7. Servering Anret pandekagerne på en tallerken, og fordel laks, grønt og dressing i dem.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.