Opskrifter

Limemarineret laks med peberrodscreme

Lørdag, 28. april 2012af Redaktion
Hurtig og lækker forret eller frokostret

(4-5 pers.)

300-400 g fersk laksefilet med skind

Marinade
Saft af 2 lime
4 spsk. olivenolie
Revet skal af 1 usprøjtet lime
2 forårsløg skåret i tynde skiver
1 tsk. sukker
1 tsk. salt og peber
Dild og salatblade til pynt

Peberrodscreme
1 dl cremefraiche
1-2 tsk. friskrevet peberrod
Salt og peber

TIP

Til madlavning bør citroner altid være usprøjtede. Desværre er det svært at få fat på usprøjtede lime, så de skal skrubbes godt.

Skær laksen i tynde skiver ned mod skindet og læg dem på et fad. Bland marinaden og hæld den over.
Lad laksen trække køligt 1-2 timer.
Hæld marinaden fra fisken og dup den tør. Anret skiverne portionsvis med salatblade og dild.

Peberrodscreme: Smag cremefraiche til med peberrod, salt og peber og server det til laksen sammen med flutes.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FARVERIGE MUFFINSFORME

Flotte muffinsforme i gul med bølget kant. Brug dem til dine hjemmelavede muffins, en lille forret eller en kugle is. Formene koster 129 kr. for 6 stk, og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Laks med fennikelsalat
Gravet laksetatar
Citrongravet laks med jordskokcreme

Find en masse mad- og håndarbejdsopskrifter med syrlige citrusfrugter her






Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop