Gravet laksetatar

Tataren er en nem og enkel forret, der passer godt på en buffet, som forret eller som snack på en skive flutes
Af
af Redaktion

(4 pers.)

300 g gravet laks eller halvt gravet og halvt røget laks
1 pasteuriseret æggeblomme
½ spsk. dijonsennep
1 spsk. citronsaft
1 dl rapsolie
Salt og peber
2 cornichoner
2 spsk. kapers
2 spsk. snittet dild
2 spsk. snittet purløg

Tilbehør
Ristet brød eller salatblade, dild og citronsaft

Hak laksen med en kniv. Pisk æggeblomme, et nip salt og citronsaft sammen. Pisk olien i lidt ad gangen og smag til med salt og peber. Hak cornichonerne, rør dem i mayonnaisen sammen med sennep, kapers, dild, purløg og laks. Anret tataren portionsvis på ristet brød eller i en skål med salatblade. Server med citron og dild.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Byd på lækker laks...


Krydderbagte lakse-
sommerfugle


Laksesuppe med
chili og ingefær


Sukkersaltet laks
med æggehak


Fersk, lun laks med
æble-peberrodsvin-
aigrette












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.