Lun brie med abrikosmarmelade

Ost på en elegant måde
Af
af Redaktion

(6 pers.)

1 rund halvmoden brie på 400 g
2 spsk. whisky el. cognac
Ca. 25 g valnøddekerner
3-4 spsk. kraftig abrikosmarmelade


Prik osten let med en gaffel og dryp den med whisky. Læg den på plade med bagepapir og kom valnødder på. Sæt osten i ovnen ved 180° 6-8 min., til den er blød, uden at den løber. Øs abrikosmarmelade over og server brien lun med kiks til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Prøv den som dessert sammen med...
Asparges med hasselnøddedressing til forret og
Sennepsgratineret sprængt nakkefilet med to lækre salater til hovedret

Prøv også...
Syltede valnødder
Citrusmarmelade med whisky

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.