Lun gulerods-appelsinsalat

(4 pers.)500 g gulerødder2 appelsiner1 spsk. olivenolie½ tsk. saltSkræl gulerødderne og skær dem i skiver. Kog dem 2 min. Skræl appelsinerne og skær
Af
af X

(4 pers.)

500 g gulerødder
2 appelsiner
1 spsk. olivenolie
½ tsk. salt


Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Kog dem 2 min. Skræl appelsinerne og skær dem i både uden hinder. Hæld gulerødderne i en sigte. Bland dem med appelsinbåde, salt og olivenolie. Server til hakkebøf, frikadeller eller kylling eller som forfriskende forret med godt brød til.

TIP
Salaten kan krydres med 1 spsk. hele sennepsfrø ristet sprøde på tør pande.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.