Opskrifter

Makrelmousse

Søndag, 21. august 2011af Redaktion
En smagfuld mousse til et godt stykke brød

(6 pers.)

200 g røget makrelfilet uden skind og ben
Saft af ½ citron
1 dl cremefraiche 18%
1 bundt radiser
2 stængler bladselleri
1 bundt purløg
1 bundt dild
Salt og peber

Findel fisken let med en gaffel. Dryp citronsaft over. Rør cremefraiche med radiser i skiver, bladselleri i små stykker, klippet purløg og hakket dild og rør forsigtigt makrellen heri.
Smag til med salt og peber. Server med knækbrød og lime- eller citronbåde.

Madopskrift: Aalborg Akvavit


Find flere opskrifter her...
Røget laks med spinatsalat
Rugbrødssandwich med tunsalat
Laksetatar med limemarineret agurk

Find en masse retter til madkurven her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop