Opskrifter

Mikset appelsinmarmelade

Søndag, 18. marts 2012af Redaktion
Brug tyndskallet frugt, så marmeladen ikke bliver for bitter

1 stor usprøjtet citron
4 usprøjtede appelsiner
3 dl vand
325 g sukker

Skær skallen af citronen og 3 af appelsinerne. Skær frugtkødet i mindre stykker og fjern kernerne. Læg frugten i en gryde og miks med stavblender. Skær endeskiverne af den sidste appelsin og skær den i tynde skiver. Læg skiverne i gryden. Tilsæt vand og sukker og småkog marmeladen 1 time uden låg. Læg en lille skefuld marmelade på en tallerken, stil den koldt og se, om den stivner, eller kog marmeladen lidt længere. Hæld marmeladen i skoldede glas og opbevar dem koldt.
Tip: Marmeladen kan krydres med 1 spsk. friskrevet ingefær.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Syltede appelsinskiver
Lemoncurd
Appelsin-ingefær marmelade








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop