Opskrifter

Pæremarmelade

Mandag, 8. september 2008af Redaktion
600 g skrællede udkernede pærer (ca. 1 kg hele pærer)Saft af 1 citron20 g frisk ingefær250 g syltesukker50 g smuttede grofthakkede mandlerSkræl

600 g skrællede udkernede pærer (ca. 1 kg hele pærer)
Saft af 1 citron
20 g frisk ingefær
250 g syltesukker
50 g smuttede grofthakkede mandler


Skræl pærerne og skær dem i små stykker. Læg pærerne i en gryde med citronsaft. Kog op og kog pærerne ved svag varme 10 min. uden låg. Skræl ingefæren og skær den i tynde strimler. Kom ingefær og syltesukker i gryden og kog det 2 min. uden låg. Rør mandlerne i. Tag gryden fra varmen og lad den stå 5 min. Skum marmeladen og hæld den i skoldede glas.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen