Opskrifter

Pastasalat med ærter og chorizo

Torsdag, 7. april 2011af Redaktion
Skøn salat til frokost

(3-4 pers.)

100 g fuldkorns-pasta, skruer, penne el. lign.
1 lille løg
150 g frosne, optøede ærter
1 peberfrugt
1 lille stk. agurk
75 g skærefast chorizopølse

Dressing
3 spsk. olivenolie
1 spsk. vineddike
½ tsk. karry
1 tsk. honning
Salt, peber

Kog pastaen mør efter anvisningen på posen. Skyl den koldt og lad den dryppe af i en sigte. Skær løg, peberfrugt, agurk og pølse i tern. Pisk dressingen sammen. Bland alt i en skål og lad det trække ½-1 time. Spis flutes eller groft brød til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SUPERFLOT BRØDBOKS

Brødboks i superflot 50-retrostil fra Ib Laursen der holder dit brød frisk og appetitteligt.
Klik her for at købe den fine boks i shoppen...

Find flere opskrifter her...
Pizzasandwich med spinat og chorizo
Flerfarvet citrussalat med mynte
Sesamkyllingesalat




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop