Hjemmelavet creamelikør med pebermyntesmag
Denne creamelikør med pebermyntesmag, er rigtig ”tøse–avec”, der kan sætte det helt rigtige punktum på en hvilken som helst middag.
Af
Af: af Kristina Marckmann

Hjemmelavet creamelikør med pebermyntesmag
Foto: Carina Krüger
Annonce
10 min
Creamelikør med pebermyntesmag
2½ dl piskefløde
50 g mørk chokolade
2 tsk. frysetørret kaffe
4 dl kondenseret mælk
4 dl irsk whisky
½ tsk. vaniljeessens
½ tsk. pebermynteessens
Fremgangsmåde
- Varm piskefløden op med chokoladen og rør kaffen i.
- Blend chokoladefløden med kondenseret mælk, whisky, vanilje og pebermynteessens.
- Hæld likøren på en skoldet flaske og opbevar den på køl.
- Ryst flasken, inden likøren servers med isterninger.

Forretter & Tilbehør
Kirsebærlikør

Dessert & Kage
Tiramisu med mandellikør
Annonce








