Opskrifter

Piperade med æg

Søndag, 5. april 2009af Redaktion
(4 pers.)2 hvide salatløg1 spsk. olie fra tomaterne2 peberfrugter4 spsk. hakkede, soltørrede tomater i krydderolie½ agurkSalt, peber4 økologiske æg,

(4 pers.)

2 hvide salatløg
1 spsk. olie fra tomaterne
2 peberfrugter
4 spsk. hakkede, soltørrede tomater i krydderolie
½ agurk
Salt, peber
4 økologiske æg, kogt hårde el. smilende



Skær løgene i tern og svits dem kort i olien. Skær peberfrugterne i små fine strimler og svits dem med, i alt 5-6 min. Tilsæt hakkede soltørrede tomater. Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær den i bjælker. Kom agurken i, varm den igennem og smag til med salt og peber. Halver æggene og læg dem ned i piperaden.
Server til brunch eller frokost med godt brød til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Mere med æg...
Indbagte vagtelæg
Hjemmelavet æggesalat
Æggetoppe med ansjoser