Opskrifter

Pølsehorn

Tirsdag, 17. marts 2009af Redaktion
Børnene elsker dem - og vi voksne føler os snydt, hvis der ikke er én i overskud til os

(4 pers., let aftensmad eller natmad)
30 min.

8 grillpølser - krydrede
½ pakke butterdej
1 æg
1 hakket rødløg
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede flåede tomater
1 spsk. sukker
Lidt chili
2-3 spsk. vineddike
Hakket frisk persille
Salat


Steg pølserne i 5 min., til de er halvstegte. Rul dejen ud og fold den om pølserne, så de pakkes helt ind. Bages ved 210° i 15-20 min., til de er gyldne. Imens laves sovsen. Kom alt undtagen persille i en kasserolle og kog i 20 min. Afkøl og smag til. Server varmt med grøn salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Klik her, hvis du vil prøve flere klassikere...

Prøv også...
Mexicanske piroger
Humus med ristet lammekød
Små lækkerier