Saltbagte kartofler med kold chilisovs

Dette er en super måde at tilberede kartofler på, for de bliver både faste, lækre og smagfulde. Saltet kan bruges flere gange
Af
af Redaktion

650 g små kartofler
500 g groft salt
1 rød chili
1 bdt. dild
1 dl cremefraiche 18%
1 spsk. tomatketchup
1 tsk. sirup

Vask kartoflerne og læg dem i et ovnfast fad. Kom saltet over, så de er helt dækket, og bag dem ved 200° i 40 min. Hak chilien fint og klip dilden. Rør cremefraiche, ketchup og sirup sammen, tilsæt chili og dild og lad den trække på køl i mindst 15 min. Server kartoflerne varme med den kolde sovs som snack eller som tilbehør til en god steg.

Madopskrift: Kristina Marckmann

HOLD MADEN FRISK

Lékués freshbags er ideelle til opbevaring af madvarer. De kan tåle fryseren, microovnen og opvaskemaskinen. En pose koster 149 kr. og kan købes her (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Kartoffelpande med bacon
Sprøde kartoffelpakker
Kartoffelcreme med rejer












Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.