Opskrifter

Saltet torsk med oliven

Lørdag, 11. august 2012af Redaktion
Forret som i Italien. Kan laves dagen før servering

(6 pers.)

250 g hvid fiskefilet
1 spsk. groft salt
2 dl mælk
2 laurbærblade
Peber
150 g kogte mosede kartofler
Lidt sorte oliven
til pynt

Tilbehør
Feldsalat og sprøde, ristede brødskiver

Læg fisken i et fad med salt og lad den trække 1 time på køl. Børst saltet af den og kog den i mælk med laurbærblade i 2 min., til den falder fra hinanden. Tag den op og blend den med kartofler og så meget mælk, at det bliver en fast blød masse. Anret med en sort oliven i hver klat. Pynt med salat og små brødskiver.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

SKØNNE FORRETTER

21 opskrifter på lækre appetizers og snacks, som du kan forkæle dine gæster med. Klik her for at se masser af opskrifter

Server som del af en middag med...
Kylling med vilde svampe og kartoffelgratin til hovedret
Valnøddeiskage til dessert




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop