Opskrifter

Skagentoast

Torsdag, 1. september 2011af Redaktion
En let frokostret med rejer og stenbiderrogn

(4 pers.)

200 g pillede rejer
Revet skal af ½ usprøjtet citron
1 spsk. citronsaft
1-1½ spsk. revet peberrod
½ dl snittet dild
100 g mayonnaise
Salt, peber
4 skiver toastbrød

Pynt
75 g stenbiderrogn
Dild
Citron

Hak 1/3 af rejerne groft. Bland hele og hakkede rejer, citron, peberrod og dild med mayonnaise. Smag til med salt og peber. Rist brødet og del skiverne diagonalt. Form rejesalaten med en fugtig ske og læg dem på asietter. Pynt med stenbiderrogn, dild og citron og læg brødet ved.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Sandwichbolle med hønsesalat
Rugbrødssandwich med tunsalat
Kartoffelsalat med rygeost






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop