Opskrifter

Speltbrød med flæskesteg og fennikel

Mandag, 7. maj 2012af Redaktion
Flæskesteg der er lige til at tage med ud i de lyse og lune sommeraftener

Lækre speltbrød med flæskesteg

(1 pers.)

2 skiver groft speltbrød
120 g flæskesteg
1 tsk. dijonsennep
¼ fennikel i flager
½ æble i skiver
2 kviste salvie
Salt og peber
Rucolasalat

Læs også: Rosmarinstegt flæskesteg

Rist brødene og smør dem med sennep. Læg flager af høvlet fennikel på den ene skive. Dæk med tynde skiver flæskesteg. Læg rucolasalat og æbler over og top med salvieblade, salt og peber. Luk sammen og læg i let pres.

Tip: Flæskestegen kan erstattes af and, kylling eller rillette, der er en form for sylte.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Sublime sandwich


Mediterran solskins-
sandwich


Sandwich med
stegt kylling, luftørret
skinke og pesto


Rejebrød med mynte
og chili


Sandwich med
andebryst og
orangepesto

20 lækre idéer til madkurven

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop