Sprængt oksebryst med flødepeberrod

Et flot stykke højtbelagt smørrebrød
Af
af Redaktíon

(1 pers.)

1 tyk skive rugbrød
5-10 g smør
2 sprøde salatblade
4 skiver sprængt oksebryst
½ dl piskefløde
1 spsk. friskrevet peberrod
1-2 spsk. pickles
¼ tomat
2 tsk. hakket bredbladet persille
½ løg
Olie

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Smør rugbrødet og læg salatblade på. Læg skiver af oksebryst på. Skær løget i ringe og steg dem sprøde i lidt olie. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Pisk fløden til skum og smag til med revet peberrod. Læg flødepeberrod og pickles på og pynt med tomat og persille.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Se meget mere smørrebrød i galleriet nedenfor...

Smørrebrød

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.